Choose Property
Check In
Check out
Rooms
Guest
Powered by

Mirësevini në Granda Hotel

Ne jemi të vendosur në Tiranë dhe ofrojmë për të gjithë ju dhoma familjare. Të gjitha janë të dizajnuara bukur dhe të rehatshme. Ne ofrojmë parkim falas për të gjithë klientët tanë. Stafi ynë profesional do t’ju ofrojë shërbimin e duhur dhe do t’ju bëjë të kënaqeni me qëndrimin tuaj në hotelin tonë.

Dhomat Tona

Dhomat tona janë të dizajnuara bukur dhe të rehatshme dhe mund të strehojnë grupe të ndryshme udhëtarësh. Të gjitha dhomat kanë banjo private, një TV me ekran të sheshtë dhe një kasafortë.

Dhomat Tona

Dhomat tona janë të dizajnuara bukur dhe të rehatshme dhe mund të strehojnë grupe të ndryshme udhëtarësh. Të gjitha dhomat kanë banjo private, një TV me ekran të sheshtë dhe një kasafortë.

Shërbimet Tona

null

Parkim Falas

null

Restorant

null

Wifi Falas

null

Shërbimi në Dhomë

Kontaktoni

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni