Suite Junior me Ballkon

Suita Junior me Ballkon përfshin 1 krevat dopio dhe 1 sofa, pajisje të tjera të tilla si: tualet, kondicioner dhe televizor. Pirja e duhanit lejohet, por vetëm në ballkon. Granda Hotel ofron dhoma të dizajnuara bukur dhe të rehatshme

Facilitetet e Dhomës