Dhome Treshe

Dhoma Treshe përfshin 1 krevat dopio dhe 1 krevat tek, pajisje të tjera të tilla si: tualet, kondicioner dhe TV. Granda Hotel ofron dhoma të dizajnuara bukur dhe të rehatshme

Facilitetet e Dhomës