Dhomë Dopio Standarte

Dhoma Dopio Standarte përfshin 1 krevat dopio, pajisje të tjera të tilla si: tualet, kondicioner dhe televizor. Granda Hotel ofron dhoma të dizajnuara bukur dhe të rehatshme

Facilitetet e Dhomës