Suite Superiore

Suita Superiore përfshin 1 krevat dopio dhe 2 sofa, pajisje të tjera të tilla si: tualet, kondicioner dhe televizor. Granda Hotel ofron dhoma të dizajnuara bukur dhe të rehatshme

Facilitetet e Dhomës