Dhomë Dopio Deluxe

Dhoma Dopio Deluxe përfshin 1 krevat dopio, pajisje të tjera të tilla si: tualet, kondicioner dhe televizor. Granda Hotel ofron dhoma të dizajnuara bukur dhe të rehatshmem

Facilitetet e Dhomës