Dhome Teke

Dhoma Teke përfshin 1 krevat tek, pajisje të tjera të tilla si: tualet, kondicioner dhe televizor. Granda Hotel ofron dhoma të dizajnuara bukur dhe të rehatshme

Facilitetet e Dhomës